Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Amsterdamse stadsgezichten, ansichtkaarten

10 wenskaarten met vijf verschillende voorstellingen van Amsterdam.

€12,50

Kindje voor het raam

Kindje dat naar buiten kijkt om te zien of mama of papa alweer thuiskomen. Dit schilderijtje is niet te koop maar er is wel een mooie duurzame print van gemaakt. De afbeelding daarop is groter dan het oorspronkelijke schilderijtje (18 x 24 cm), maar dat ziet er juist goed uit.  

€80,00

Kleine geheimpjes, gicleeprint

Duurzame Art Print van het schilderijtje "Kleine geheimpjes". De gicleeprint is groter dan het oorspronkelijke schilderijtje, maar het leent zich er heel goed voor om vergroot te worden. De afbeelding is 30 x 40 cm met rondom een witte rand van 5 cm. U kunt het via de webshop bestellen of ophalen in mijn atelier.  mail naar:malie@baehr.nl  of tel: 0612584930    

€80,00

Lief, gicleeprint

Dit schilderij symboliseert voor mij dat waar we tijdens corona zo naar hebben velangd, namelijk een liefdevolle omhelzing. Deze gicleeprint is groter dan het oorspronkelijke werk. De afbeelding is 30 x 40 cm met een witte rand van 5 cm. Het oorspronkelijke werk (verkocht) is veel kleiner 13 x 18 cm, maar het leent zich heel goed voor een uitvergroting U kunt het via de webshop bestellen of ophalen in mijn atelier. malie@baehr.nl tel:0612584930

€80,00

Kindje aan het strand, gicleeprint

Duurzame Art Print  op Fine-art papier van het schilderij "Kindje aan het strand" of "Oranje petje". Afbeelding is zoals het oorspronkelijke schilderij (34 x 40 cm) met rondom een witte rand. De buitenmaat is 40 x 50 cm. Het wordt opgestuurd in een stevige koker. U kunt het dan zelf laten inlijsten, met of zonder passe-partout.   

€80,00

Poppedeintje, gicleeprint

Van het olieverfschilderij "Poppedeintje" is een duurzame Art Print te koop. Het is geprint op zijdeglans papier. De buitenmaat is 40 x 50 cm. De afmeting van de afbeelding komt vrijwel overeen met het oorspronkelijk schilderij (35 x 40 cm). Rondom is een witte rand die als passepartout kan dienen. U krijgt het opgestuurd in een stevige koker. U kunt het dan zelf (laten) inlijsten, met of zonder passepartout.  

€80,00

Terras van Le Rostand in Parijs

Te koop, zonder lijst. Levendig café in Parijs vlakbij Jardin du Luxenbourg.

€750,00

Kleine geheimpjes

Dit schilderij is niet meer te koop. Wel kunt u een duurzame print bestellen. U kunt het bestellen via mijn atelier (malie@baehr.nl) of bestellen via de webshop De gicleeprint is op fine art papier. De buitenmaat is 40 x 50 cm. De afbeelding is 30 x 40 cm met een witte rand van 5 cm. Dat is groter dan het origineel van 13 x 18 cm, maar dit  schilderijtje leent zich zo goed voor een grotere afbeelding.

€80,00

Lief

Van dit schilderij zijn mooie duurzame afdrukken te koop, die u kunt bestellen via de webshop of u kunt hem ophalen in mijn atelier. De gicleeprint is op fine art papier. De buitenmaat is 40 x 50 cm. De afbeelding is 30 x 40 cm met een witte rand van 5 cm. Dat is groter dan het origineel van 13 x 18 cm, maar dit  schilderijtje leent zich zo goed voor een grotere afbeelding.

€80,00

Poppedeintje

Van dit schilderij zijn duurzame afdrukken te koop. Te bestellen via de webshop of zelf af te halen in mijn atelier. U krijgt het opgestuurd in een koker. Deze gicleeprint is op fine art papier. De buitenmaat is 50x45cm. De afbeelding is op ware grootte en heeft een witte rand van 4 cm. Meisje met haar pop. Voor mij is dit meisje zelf een echt poppedeintje.  

€80,00

Kindje aan het strand

Van dit schilderij zijn duurzame afrdukken te koop, via de webshop (80 euro) . U krijgt het dan opgestuurd in een stevige koker. U kunt het ook bestellen via mijn atelier. mail naar: malie@baehr.nl of bel: 0612584930 Deze gicleeprint is op fine art papier. De buitenmaat is 50 x 40cm. De afbeelding is op ware grootte 35 x 40 cm en heeft een rand van 5cm. Naast de titel "Kindje aan het strand" noem ik zelf dit schilderij vaak "Oranje petje"

€80,00

Kindje voor het raam

Kindje dat uit het raam kijkt om te zien of papa of mama alweer thuiskomen. Het oorspronkelijke schilderij is niet te koop maar wel een mooie duurzame afdruk. De afdruk is groter dan het origineel en er zit een witte rand omheen. De buitenmaat is 40x50 cm. U kunt hem zo inlijsten.  

€80,00