Hier vindt u schilderijen die niet te koop zijn, maar waarvan ik wel mooie duurzame afdrukken heb laten maken. U kunt ze bestellen via de webshop of via mijn atelier. malie@baehr.nl

uit 2001 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Samen op stap

2010

Van dit schilderij is een duurzame print te koop op papier. Afmeting is 40 x 50 cm, inclusief een witte rand rondom.

Kindje voor het raam

2001

Kindje dat uit het raam kijkt om te zien of papa of mama alweer thuiskomen. Het oorspronkelijke schilderij is niet te koop maar wel een mooie duurzame afdruk. De afdruk is groter dan het origineel en er zit een witte rand omheen. De buitenmaat is 40x50 cm. U kunt hem zo inlijsten.  

Kleine geheimpjes

2009

Dit schilderij is niet meer te koop. Wel kunt u een duurzame print bestellen. U kunt het bestellen via mijn atelier (malie@baehr.nl) of bestellen via de webshop De gicleeprint is op fine art papier. De buitenmaat is 40 x 50 cm. De afbeelding is 30 x 40 cm met een witte rand van 5 cm. Dat is groter dan het origineel van 13 x 18 cm, maar dit  schilderijtje leent zich zo goed voor een grotere afbeelding.

Kindje aan het strand

2001

Van dit schilderij zijn duurzame afrdukken te koop, via de webshop (80 euro) . U krijgt het dan opgestuurd in een stevige koker. U kunt het ook bestellen via mijn atelier. mail naar: malie@baehr.nl of bel: 0612584930 Deze gicleeprint is op fine art papier. De buitenmaat is 50 x 40cm. De afbeelding is op ware grootte 35 x 40 cm en heeft een rand van 5cm. Naast de titel "Kindje aan het strand" noem ik zelf dit schilderij vaak "Oranje petje"

Poppedeintje

2009

Van dit schilderij zijn duurzame afdrukken te koop. Te bestellen via de webshop of zelf af te halen in mijn atelier. U krijgt het opgestuurd in een koker. Deze gicleeprint is op fine art papier. De buitenmaat is 50x45cm. De afbeelding is op ware grootte en heeft een witte rand van 4 cm. Meisje met haar pop. Voor mij is dit meisje zelf een echt poppedeintje.  

Lief

2009

Van dit schilderij zijn mooie duurzame afdrukken te koop, die u kunt bestellen via de webshop of u kunt hem ophalen in mijn atelier. De gicleeprint is op fine art papier. De buitenmaat is 40 x 50 cm. De afbeelding is 30 x 40 cm met een witte rand van 5 cm. Dat is groter dan het origineel van 13 x 18 cm, maar dit  schilderijtje leent zich zo goed voor een grotere afbeelding.